23 parasta laulua kiitollisuudesta ja kiittämisestä - Musiikkiluola (2023)

ViserrysFacebookPinterest

Joskus minun on vaikea löytää oikeita sanoja osoittaakseni arvostusta. Mutta olen oppinut, että musiikilla on monimutkainen yhteys ihmisten tunteisiin. Jos olet päättänyt osoittaa arvostustasi ympärilläsi oleville, suosittelen käyttämään näitä kiitollisuutta käsitteleviä huippulauluja, jotta pääset perille.

1. "Elämässäni" – The Beatles

Elämässäni (Remasteroitu 2009)

Muistatko, milloin viimeksi osoitit sydämellistä arvostusta rakastajalle, ystävälle, sukulaiselle tai mentorille? The Beatlesin ”In My Life” on täydellinen kappale kiitollisuuden osoittamiseen jollekin, joka on auttanut tai ohjannut sinua elämässä.

Vuonna 1965 julkaistun kappaleen kertoja käyttää sanoituksia osoittaakseen kiitollisuutta ja sanoakseen suurimman kiitoksen rakastajalleen. Yhdessä vaiheessa hän sanoo, että hänen ystäviensä ja rakastajiensa joukossa ei ole yhtäkään henkilöä, joka voisi verrata heihin!

Seuraava:Kaikkien aikojen parhaat rakkauslaulut (listamme)

2. "Kiitos" - Dido

Dido - Kiitos (virallinen video)

Vaikka Dido julkaisi sen vuosia sitten, se nousi kuuluisuuteen vasta saatuaan näytteitä arvostetulta rap-ikoniltaEminemin rap "Stan."Eminem-versio puhuu pakkomielteestä fanista. Alkuperäinen voi kuitenkin olla ja pysyykin sellaisenaan. Se on yksi suloisimmista kappaleista, joita olemme kuunnelleet.

Didon "Kiitos" kertoo naisesta, jolla on kauheaa aikaa. Kaikki tämä kuitenkin muuttuu, kun he saavat puhelun rakastajaltaan. Se auttaa osoittamaan, kuinka kiitollinen voit olla suhteessa, jossa tunnet olevasi aidosti tuettu ja arvostettu.

Seuraava:Parhaita koskaan tehtyjä masennuksesta kertovia kappaleita

3. ”Olemme perhe” – Sisar Sledge

Sisar Sledge - Olemme perhe

Ne, joilla on onni saada sisaruksia, pitävät heitä luultavasti maailman parhaimpana ja upeimpana ihmisinä. Mikä olisikaan parempi tapa juhlia ja arvostaa sisariasi kuin soittaa tätä Sister Sledgen hymniä? Pidämme siitä sen pirteän tempon ja erittäin mieleenpainuvien sanoitusten vuoksi. Kappaleessa legendaarinen diskoryhmä puhuu katkeamattomasta siteestä, joka vallitsee sisarusten välillä. Se on yksi kappale tällä soittolistalla, joka varmasti saa sinut aina liikkeelle, kun kuuntelet sitä. vartenlisää kappaleita sisaruksista, katso tämä luettelo!

Seuraava:Kaikkien aikojen parhaat laulut perhesiteistä

4. "Kiitos ystävät" - Big Star

Kiitos ystävät

Vaikka se nauhoitettiin alun perin vuonna 1974, tämä kappale nousi televisioon vasta vuonna 1978. Big Star, Memphisin power-pop kings, sisällytti sen kolmannelle albumilleen nimeltä "Third/Sister Lovers". Ensin kuunneltava, tunnelmallinen kappalenäyttää aika oudolta. Vasta myöhemmällä kuuntelukerralla huomaat, että power-pop-kuninkaat käyttävät sanoituksiaan kiittääkseen heitä kaikesta. He käyttävät kappaletta osoittaakseen arvostusta rakkaudesta ja tuesta, jota fanit ovat osoittaneet heille vuosien varrella.

5. "Joka päivä" - Rascal Flatts

Rascal Flatts – Every Day (virallinen video)

Tähän mennessä olet luultavasti ymmärtänyt, että on olemassa erilaisia ​​tapoja kiittää ja osoittaa kiitollisuutta. On mahdollista kommunikoida erilaisia ​​tunteita riippuen kappaleista, jotka olet valinnut sisällytettäväksi soittolistallesi. Erinomaisena esimerkkinä tästä on ”Every Day”, jossa laulu sanoituksellaan kiittää jotakuta läheistä, joka on tarjonnut heille kaivattua henkistä tukea. Kertoja sanoo, että tämä henkilö on ainoa, joka ymmärtää häntä ja varjelee hänen salaisuuksiaan. He tietävät kuinka pelastaa heidät masennukselta ja pimeydeltä.

6. "Perheyritys" - Kanye West

Perheyritys

Olemme tutkineet monia kiitollisuutta käsitteleviä kappaleita, mutta mikään ei ole esimerkki perherakkaudesta niin kuin Kanye Westin "Family Business". Kappale esiintyy hänen ensimmäisellä virallisella albumillaannimeltä College Dropout. Hän käyttää sen sanoituksia osoittaakseen rakkautta ja ylpeyttä, joka hänellä on perheeseensä. Voit kuulla hänen kiittävän heitä rakkaudestaan ​​ja tuestaan ​​eri vaiheissa, vaikka he joskus kertovat epämiellyttäviä tarinoita nuoruuteensa liittyen. "Family Business" on yksi parhaista perhettä kiittävistä kappaleista.

7. "Kiitollinen" - Kelly Clarkson

Kiitollinen

Kauan ennen kuin hän esiintyi tuomarina The Voicessa, Kelly Clarkson osallistui American Idol -lehden ensimmäiseen painokseen. Ja jos et tiennyt, hän jatkoipäihitti kaikki muut ohjelmassa esiintyvät kilpailijat. "Thankful" sisältyi hänen debyyttialbuminsa, joka julkaistiin pian voittajan nousemisen jälkeen. Clarkson käyttää tätä yllättävän jatsasta laulua arvostaakseen ja kiittääkseen romanttista kumppaniaan siitä, että hän on aina paikalla tarvittaessa.

Seuraava:Kaikkien aikojen parhaat jazzkappaleet (suosituimmat kappaleet)

8. "Elämän sydän" - John Mayer

Elämän sydän - John Mayer

Jokapäiväiseen elämään kuuluu sarja ylä- ja alamäkiä. Vaikka jotkin elämän tapahtumat voivat osoittautua sydäntäsärkeviksi, John Mayerin "The Heart of Life" todistaa, kuinka hyvä se on. John käyttää sitä osoittamaan, kuinka rakkaus ja toivo voivat työskennellä yhdessä voittaakseen kivun ja pimeyden. Mielestämme se on täydellinen kappale kuunneltavaksi, kun pohdimme kaikkea ympärilläsi tapahtuvaa pahaa. Totuus on, että me kaikki joudumme kokemaan kipua ja menetystä jossain vaiheessa elämää. Vaikka et ehkä ymmärrä kaikkea, mitä tapahtuu, sinun ei pitäisi menettää toivoasi sen suhteen.

Seuraava:Parhaat kappaleet kivusta, menetyksestä ja loukkaantumisesta

9. "Ystävällinen ja antelias" - Natalie Merchant

Natalie Merchant - ystävällinen ja antelias

Natalie julkaisi tämän vaatimattoman, rakastavan kunnianosoituksen läheiselle työtoverille vuonna 1998. Se on laulu läheisestä ystävästä, joka on avannut sydämensä hänelle. Voit tuntea aidon kiintymyksen ja arvostuksen hänen sanoituksessaan. Aiemmassa haastattelussa hän sanoi kirjoittaneensa tämän kappaleen, koska hän halusi antaa faneilleen kappaleen, jolla oli positiivinen viesti.

Seuraava:Parhaat kappaleet parhaista ystävistä ja ystävyydestä

10. "Haluan kiittää sinua" - Otis Redding

Haluan kiittää sinua

Mitä tulee romanttisiin kappaleisiin, ei ole parempaa kappaletta kiitollisuutesi osoittamiseen kumppanillesi kuin Otis Reddingin "I Want to Thank You". Se on romanttinen kappale, jonka lisäät soittolistallesi, kun haluat kertoa rakastajalle, kuinka paljon he merkitsevät sinulle.
Joissakin tapauksissa paras tapa osoittaa kiitollisuutta henkilölle, joka auttaa saamaan hymyn kasvoillesi joka päivä, on sanoa kiitos tai laulaa se hänelle.

Seuraava:Suosituimmat kappaleet vihellyksellä

11. "Tällainen hetki" - Kelly Clarkson

Kelly Clarkson - Tällainen hetki (VIDEO)

Kelly Clarksonin "A Moment Like This" on jälleen yksi fantastinen kappale tältä lahjakkaalta laulajatarlta kiitollisuuden osoittamiseksi. Se sisältyy hänen albuminsa nimeltä "Thankful", joka sisältää samannimisen kappaleen. Päätimme sisällyttää tämän kappaleen tähän luetteloon, koska se kuvaa parhaiten tiettyjä tunteita. Esimerkki on kiitollisuuden tunne, jonka koet, kun löydät todellisen rakkauden tästä maailmasta. Tai sarja tunteita, jotka kulkevat kehosi läpi ensimmäisen suudelman aikana. Clarkson tuo esiin kaikki nämä tunteet upeasti muotoilluilla sanoilla ja emotionaalisesti täytetyllä kuorolla. Se on upeasti kirjoitettu kappale artistilta, joka näyttää aidosti arvostavan omaisuuttaan, rakkauttaan ja menestystä musiikkiteollisuudessa.

Seuraava:Kaikkien aikojen suosituimmat kappaleet voittamisesta, menestyksestä ja voitosta

12. "Song for My Father" - Sarah McLachlan

Laulu Isälleni

Jos olet onnekas, että sinulla on vanhemmat tai huoltajat, jotka rakastavat, tukevat sinua ja käyttävät lukemattomia tunteja tehdäkseen sinut onnelliseksi, ymmärrät, että sanat eivät riitä kiittämään heitä. Ei ole harvinaista, että sanat puuttuvat kiitollisuutesi ilmaisemiseen.
Kun näin tapahtuu, sinun tulee pitää tätä kappaletta hyvänä alkuna. Vaikka sinusta on ehkä tullut aikuinen, sinulta saattaa silti puuttua tarpeeksi sanoja arvostaaksesi niitä todella. Suosittelen käyttämään sen sanoituksia näyttääksesi heille, kuinka paljon ne merkitsevät sinulle.

Seuraava:Parhaat kappaleet isänpäivänä osoittamaan rakkautta isälle

13. "Koska sinä rakastit minua" - Celine Dion

Celine Dion Koska rakastit minua

Vuonna 1996 julkaistu ”Because You Loved Me” nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi ja auttoi Celinena voittamaan Grammy-palkinnon. Hän käyttää laulun sanoituksia asettaakseen rakastajansa jalustalle ja osoittaakseen hänelle horjumatonta kiitollisuuttaan. Hän kiittää häntä kaikesta inspiraatiosta ja voimasta, jota hän on antanut hänelle vuosien varrella. Yhdessä vaiheessa voit kuulla Celinen julistavan: "Olen kaikkea mitä olen, koska rakastit minua." Laulu kertoo kuinka hän tapasihänen miehensä Angelilja yhteistä elämäänsä.

Seuraava:Parhaat poikaystävän rakkauslaulut osoittamaan intohimosi häntä kohtaan

14. "Luojalle kiitos, että löysin sinut" – Mariah Carey mukana 98 Degrees ja Joe

Mariah Carey, Joe, 98 astetta - Luojan kiitos, että löysin sinut (virallinen HD-video)

Jokainen, jolla on ollut mahdollisuus kuunnella Mariah Careyta, oppii välittömästi rakastamaan hänen huimaa sopraanoääntä. Hänen työtoverinsa tässä kappaleessa auttavat lisäämään sanoituksiin monimutkaisia ​​harmonioita ja tuovat Mariahin jo ennestään vaikuttavaan lauluun uutta tekstuuria.
Joen harmoniat muuttavat pitkälle "Thank God I Found You" jokapäiväisestä popkappaleesta henkistä säveltä muistuttavaksi. Se on kappale, joka saa sinut helposti napauttamaan rytmiinsä.

Seuraava:Kaikkien aikojen suosituimmat gospel-kappaleet (luettelomme)

15. "Perunamuusi aika" - Dee Dee Sharp

Perunamuusi aika

Kiitospäivä on täydellinen aika kiitollisuuden ilmaisemiseen, ja niille, jotka eivät ole varmoja siitä, mitä kappaleita heidän soittolistalleen sisällyttää, suosittelen aloittamaan kappaleella "Mushed Potato Time". Dee Dee Sharp tietää juuri oikeat sanat kuvaillessaan kaikkien rakastettua tärkkelystä lomaa varten. Hänen sanoituksensa saa sinut lomatunnelmaan hetkessä. Voit jopa mennä askeleen pidemmälle ja aloittaa tai yrittääikuistaa hänen kuuluisat tanssiliikkeensä, myös!

16. "Kiitoksia ja kiitosta" - Bob Marley and the Wailers

Bob Marley - Kiitä ja ylistä

Bob Marleyn "Give Thanks and Praises" julkaistiin vuonna 1983 osana hänen kuolemanjälkeistä albumiaan "Confrontation". Se on sama albumi, joka sisälsi hittikappaleen "Buffalo Soldier" muiden vähemmän tunnettujen kappaleiden joukossa. Rento kappale rauhoittaa kuuntelijaa ja muistuttaa samalla, että he eivät ole yksin. Taiteilijat käyttävät sanoituksiaan muistuttamaan meitä siitä, että meillä kaikilla on joku, jonka puoleen voimme kääntyä aina, kun tilanne muuttuu vaikeaksi. Se on loistava kappale kuunnella ystävien ja perheen kanssa hengaillessa.

Seuraava:Kaikkien aikojen parhaat reggae-kappaleet (listamme)

17. "Sinä olet paras ystäväni" - Kuningatar

Queen - Olet paras ystäväni (virallinen video)

En usko, että tätä kiitollisuutta käsittelevien kappaleiden luetteloa pidettäisiin täydellisenä ilman Queenin kappaletta. Queenin "You're My Best Friend" on kirjaimellisesti huuto parhaille ystäville kaikkialla maailmassa. Vuonna 1976 julkaistu, en usko, että maailma saa koskaan parempaa kunnianosoitusta parhaille kuin tämä. Queen käyttää sanoituksiaan pohtiakseen, kuinka paljon parhaita ystäviä meillä on, kun asiat eivät mene toivotulla tavalla. Yhdellä rivillä hän huutaa: "Ooh, saat minut eläväksi!" todistaa, että ne auttavat tuomaan auringonpaistetta elämäämme. Se osoittaa myös, kuinka kauan ystävyys on kestänyt. Se on laulu, joka saa sinut helposti sumuiseksi, varsinkin kun alat ajatella elämän parasta ystävääsi.

18. "Kiitos ystävänä olemisesta" - Andrew Gold

Andrew Gold - Kiitos, että olet ystävä (virallinen musiikkivideo)

Silti parhaiden ystävien osalta tämä laulu vuodelta 1978 on sellainen, jonka uskon koskaan menevän muodista. "Thank You Being a Friend" on loistava klassikko, jonka avulla voit kiittää BFF:ääsi ja näyttää heille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Andrew Gold kertoo heidän ystävyytensä pituudesta, koettelemuksista, joita he ovat käyneet läpi, ja kuinka hän toivoo asioiden jatkuvan sellaisena. Hän kiittää ja arvostaa ystäväänsä siitä, että hän piti salaisuutensa ja pysyi uskollisena.

19. "Kiitos" - Boyz II Men

Kiitos

Boyz II -miehet olivat täällä kauan ennen kuin Pentatonix oli tehnyt itselleen nimeä acapella-voimana. Se on ryhmä, joka on luonut perustan tälle nimenomaiselle musiikkigenrelle. Rakastat välittömästi tähän kappaleeseen sen tarttuvan koukun ansiosta.

Yhtye käyttää monimutkaista basson ja laulun taivuttelua tämän hirviöhitin takaamiseksi. Kaikki, mukaan lukien sen näppärät harmonisaattorit, erottuu heti joukosta, ja tekee mieli kuunnella sitä toisen kerran.

Seuraava:Parhaat acapella-laulut laulamiseen

20. "Kiitollisuus" - maa, tuuli ja tuli

Maan tuuli ja tuli / Kiitollisuus

Jos olen varma jostakin asiasta, se on se, että voit aina luottaa siihen, että Earth, Wind & Fire antaa sinulle ikimuistoisia sävelmiä, jotka ovat täynnä ihastuttavia viestejä. Sanoituksissaan taiteilija pyytää mielenrauhaa ja pyytää kuulijoita avaamaan sydämensä rakkauden mahdollisuudelle. Se osoittaa, millaista energiaa meidän kaikkien on hyödynnettävä, varsinkin kun tapaamme rakkaitamme lomien aikana. Pelkästään sen sanoitusten pitäisi tuottaa upeaa kuuntelua, varsinkin kun viihdyttää ystäviä ja läheisiä.

21. "Saat minut tuntemaan oloni luonnolliseksi naiseksi" - Aretha Franklin

Saat minut tuntemaan oloni luonnolliseksi naiseksi

Aretha Franklin on epäilemättä soul-musiikin kaikkien aikojen kuningatar. Tässä laulussa Ms Franklin käyttää sanoituksia puhuakseen naisesta, joka tuntee olevansa inspiroitumaton ja jolla ei ole mitään tarkoitusta elämässä. Tunne jatkuu, kunnes hän kohtaa sanansa käsittelevän henkilön, mikä saa hänen elämänsä kääntymään 180 astetta. Tämän tapaamisen ansiosta hänestä kehittyy lopulta henkilö, joksi hän on aina halunnut tulla.

22. "Kiitos" - Hellyeah

HELLYEAH - Kiitos (video)

Diehard metal -yhtyeen fanit ovat luultavasti yllättyneitä kuullessaan, että heidän suosikkisuperyhtyeessään on kappale kiitollisuuden osoittamisesta. Mutta en kirjoittaisi sitä vielä pois, koska mielestämme kappale on kokeilemisen arvoinen. Laulu kertoo arvostuksen osoittamisesta läheiselle ystävälle, sukulaiselle tai rakastajalle, joka on äskettäin kuollut. Se kertoo kertojan pahoittelusta, kun hän ei saanut tilaisuutta sanoa "kiitos" ja osoittaa kiitollisuutta, kun heillä oli tilaisuus tehdä niin. Onneksi kertoja päättää uskoa, että myöhään on parempi kuin ei milloinkaan ja käyttää sanoituksia ilmaisemaan kiitollisuutensa poistuneelle. Myöhemmin he ulottavat tämän arvostuksen osoituksen niihin ihmisiin, jotka ovat edelleen elossa. Suosittelemme ottamaan tämän kappaleen ja sen sanoituksen positiivisena oppitunnina ja motivaationa sanoa, mitä sinun on sanottava, ennen kuin asiat kääntyvät huonompaan suuntaan.

Seuraava:Kaikkien aikojen suosituimmat kappaleet kuolemasta (kappaleluettelomme)

23. "Kiitos" - Alanis Morissette

Alanis Morissette - Kiitos (virallinen video)

neiti Alanis Morissettejulkaisi "Jagged Little Pill"hänen läpimurtoalbuminsa, kun hän täytti 21. Albumi oli valtava maailmanlaajuinen hitti, joka motivoi häntä pitämään tauon musiikista ja matkasta Intiaan. Hänellä kesti muutama vuosi saada valmiiksi kiertueensa maassa, joka huipentui "Kiitos" -julkaisuun. Maan halki matkustamiseen käytetty aika antoi hänelle mahdollisuuden kokea henkisen heräämisen. "Kiitos" kertoo faneilleen hänen matkastaan ​​ja suhteesta, jonka hän sai rakentaa äskettäin löydetyn uskontonsa kanssa. Kiitollisuus tässä laulussa on suunnattu jumaluudelle tai luojalle, toisin kuin romanttiselle kumppanille, kuten useimmissa muissa kappaleissa.

Seuraava:

Parhaat laulut aikuisuudesta

Parhaat laulut isovanhemmista heidän kunniakseen

ThKaikkien aikojen parhaat laulut elämästä

Liam Flynn(Päätoimittaja ja kirjoittaja)

Music Grotton päätoimittajana ja kirjoittajana Liam auttaa kirjoittamaan ja muokkaamaan ammattimusiikki-/mediatoimittajilta ja muilta kirjoittajilta tuotettua sisältöä. Hän tekee läheistä yhteistyötä toimittajien ja muun henkilöstön kanssa muotoillakseen ja julkaistakseen musiikkisisältöä Music Grotto -verkkosivustolle. Liam on myös Music Grotton perustajajäsen ja on intohimoinen toimituksellisen sisällön jakamisessa lukijoilleen.

Liamin elinikäinen rakkaus musiikkiin tekee hänen roolistaan ​​Music Grottossa niin palkitsevan. Hän rakastaa Music Grotton musiikkisisällön tutkimista, kirjoittamista ja muokkaamista.

Suositus:

  • 41 parasta kappaletta voimasta ja luopumisesta
  • 21 parasta laulua kivusta, satumisesta ja kärsimyksestä
  • 21 parasta kappaletta unista ja unelmoinnista
  • 23 parasta kappaletta sankareista ja supersankareista
  • 21 parasta laulua taistelusta ja riitaista
  • 21 parasta kappaletta luottamuksesta, rehellisyydestä ja rehellisyydestä
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 23/11/2023

Views: 5467

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.