Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (2024)

Gebruikte heftrucks zijn een voordelig alternatief voor een nieuwe heftruck. Bestaande heftrucks en onderdelen worden gereviseerd en hergebruikt en daardoor bent u vaak voordeliger uit. Wij hebben verschillende soorten gebruikte heftrucks, palletwagens, stapelaars, reachtrucks en meer. Elke gebruikte trucks is te koop, te leasen of te huren.

Net als bij nieuwe heftrucks profiteert u ook bij gebruikte heftrucks van garantie, een BMWT-keurmerk en heel veel andere voordelen.

Voordelen van een gebruikte heftruck

✓ Milieuvriendelijke revisie en alleen originele Jungheinrich onderdelen
✓ Snelle levertijden, al vanaf twee weken leverbaar
✓ Inclusief garantie tot 12 maanden op heftruck en accu
✓ Voordelige prijzen
✓ Nieuwe veiligheidskeuring volgens BMWT richtlijnen

Wat is een revisie van een gebruikte heftruck?

Tijdens eenrevisie van een gebruikte heftruck controleren onze monteurs de heftrucks op een goede werking. De banden, het hefmechanisme, de accu en het hydraulisch systeem worden gecontroleerd en/of schoongemaakt. Indien nodig, worden versleten onderdelen vervangen door originele onderdelen. De laatste stap is de keuring volgens BMWT-richtlijnen en krijgt de heftruck een veiligheidscertificaat.

Wij reviseren onze trucks volgens een sterrenprincipe

★ ★ ★

Gebruikte heftrucks met een 3-sterren revisie zijn voormalige huurtrucks. U profiteert van gegarandeerde Jungheinrich kwaliteit voor een klein(er) budget. Aanbevolen voor kleine en/of schadegevoelige inzet.

★ ★ ★ ★

Jungheinrich kwaliteit voor een concurrerende prijs. Deze first choice occasion kan iedere concurrentie aan. Een gebruikte heftruck met 4-sterren revisie is de optimale combinatie van prijs en kwaliteit.

★ ★ ★ ★ ★

Met een 5-sterren revisie doet u geen concessies. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden gegarandeerd vervangen. De truck ondergaat een facelift en is niet meer van nieuw te onderscheiden.

Elk sterrenprincipe heeft zijn eigen voorwaarden en specifieke werkzaamheden. In dit overzicht ziet u wat bij elke soort revisie is inbegrepen.

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (1) Gebruikte elektrische heftruck

Gebruikte elektrische heftrucks van Jungheinrich met AC-draaistroomtechniek zijn high-performance heftrucks voor de hoogste omslagprestaties. Zij beschikken over een hoge mate van bescherming tegen vocht en stof zodat elektronica geen invloed ondervinden van regen en andere weersomstandigheden.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (2) Gebruikte elektrische palletwagen

U vindt bij Jungheinrich het meeste aanbod aan gebruikte elektrische palletwagens voor uw inzet. De palletwagens zijn zuinig en handzaam dankzij een onderhoudsvrije AC-motor. Onze gebruikte palletwagens ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze occasions uniek!

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (3) Gebruikte reachtruck

Een gebruikte reachtruck van Jungheinrich is de perfecte allrounder voor uw magazijn en staat bekend voor betrouwbaar, zeer energiezuinig en veilig. Niet voor niks is de Jungheinrich ETV de meeste verkochte reachtruck van Europa.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (4) Gebruikte stapelaar

De gebruikte stapelaars zijn het voordelig alternatief voor nieuwe stapelaars. Wij bieden occasions voor een aantrekkelijke prijs en uitmuntende kwaliteit! Onze gebruikte stapelaars ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze gebruikte trucks uniek in de markt!

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (5) Gebruikte diesel & LPG heftruck

De robuuste gebruikte diesel en LPG heftrucks bieden hoge omslagprestaties bij al uw transporttaken. Vooral op middellange en lange afstanden komen de sterke punten van deze verbrandingstrucks goed tot hun recht: schokvrij en zacht rijden en hoog rendement bij gemiddelde en hoge snelheid.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (6) Gebruikte orderpicktruck

Onze gebruikte orderpicktrucks bieden de top in veiligheid en ergonomie tijden het orderpicken. Om orders te verzamelen op het tweede liggerniveau zijn orderpicktrucks met hefbaar staplatform te verkrijgen. Bij grotere grijphoogtes bieden onze verticale orderpicktrucks een praktische oplossing.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (7) Gebruikte elektrische trekker

Degebruikte elektrische trekkersvan Jungheinrich zijn de efficiënte oplossing voor het vervoeren vanDeense karren en andereaanhangers zoals veilingkarren. Onze elektrische trekkers passen op elk aanhangertype - in het geval van orders verzamelen als ook in het geval van alleen transporteren.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (8) Gebruikte smalle gangen truck

Onze gebruikte smalle gangen trucks zijn dankzij de draaistroommotoren energiezuinig en kennen minder slijtage. Dankzij de energieterugwinning door regeneratief afremmen en dalen van de mast is de accuduur een stuk langer. Wij bieden man-up en man-down smalle gangen trucks volledig gereviseerd aan.

Lees meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (9)

Good 2 Go 3-sterren trucks uit voorraad

Extra snel leverbaar: Meer dan 100 occasion heftrucks, reachtrucks, stapelaars en orderpicktrucks uit voorraad. Alle Good 2 Go Occasions zijn 3-sterren gereviseerd. Gegarandeerde Jungheinrich kwaliteit voor een klein(er) budget.

Lees meer

3-sterren revisie voor lichte of schadegevoelige inzet

Gebruikte heftrucks zijn duurzaam en milieuvriendelijk

Door gebruikte heftrucks te reviseren, besparen wij 80% CO2 in vergelijking met de productie van een nieuwe truck. In plaats van nieuwe onderdelen te installeren, recyclen we de componenten op een manier die grondstoffen bespaart. Bovendien garanderen wij een vakkundige en milieuvriendelijke afvoer van verbruiksstoffen en trucks die hun werk hebben gedaan.

Groot aanbod aan gebruikte heftrucks

Wij bieden verschillende type heftrucks aan met uiteenlopende capaciteiten. Van heftrucks voor gebruik in kleine ruimtestot betrouwbare heftrucks voor veeleisende toepassingen. Als u een gebruikte heftruck wilt kopen, is het belangrijk om te weten waar u de heftruck voor wilt gebruiken en welk type heftruck het beste past bij uw inzet. Kunt u hierbij onze hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Misschien ook interessant

Heftrucks, palletwagens en magazijntrucks

Heftrucks

Jungheinrich biedt een uitgebreid programma aan heftrucks voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen.

Lees hier meer

Op zoek naar de juiste truck?

Heftruck Keuzehulp

Huur of koop? Stapelen of heffen? Voor binnen- of buitengebruik? Met onze heftruck keuzehulp ontdekt u snel en makkelijk de juiste heftruck voor uw magazijn.

Lees hier meer

Financial & Operational Lease

Heftruck leasen

U hebt een heftruck nodig voor een korte tijd? Of denkt u aan toepassingen op langere termijn? Wij hebben voor alles een oplossing.

Lees hier meer

Gebruikte heftrucks - volledig gereviseerd | Jungheinrich (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5880

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.